Samarbeidspartnerere

Landstreff Stavanger (LGA) 
Landstreff Stavanger er Norges største musikkfestival og er kjent for massive lineups og for å skape uforglemmelige musikkopplevelser. Explendo er Landstreff Stavanger og LGAs offisielle dugnadsleverandør.

Russeprofilering
Russeprofilering.no blir driftet i samarbeid med Kai Hansen Trykkeri AS. De stiller derfor med Norges beste erfaring innen produksjon av trykk og klær til russen, samt markedets beste priser på alle våre produkter. RP startet å levere til russ fordi vi ønsket at russen skulle få et profesjonelt, trygt og enkelt alternativ med konkurransedyktige priser. Hos RP er det ingen skjulte kostnader eller bindinger, og her kan du enkelt regne ut hva det vil koste.

Alle produktene RP leverer er av god kvalitet. Genserne er myke og behagelige, og logotrykkene har sterke og tydelige farger. Trykkene er transfertrykk, som er topp kvalitet, og tåler derfor mange vask. Hos oss er det fagfolk med lang erfaring som trykker på logoene, for å forsikre om at det blir gjort nøyaktig og best mulig.

Mail: kontakt@russeprofilering.no

Ta også en tur innom nettsiden for å sammenligne priser;

www.russeprofilering.no

 

Nordic Invasion
Nordic Invasion er en reisearrangør som siden 2011 arrangerer ungdomsreiser til Magaluf, Rhodos, Ayia Napa, Sunny Beach og Prag. At vi er en norsk reisearrangør betyr sikkerhet for reisende, både før og under reisen. Vi har bare svenske og norske reiseledere, noe som forenkler kommunikasjonen med den reisende og pårørende, noe som er viktig om noe skulle skje. Å reise med Nordic Invasion er en garanti for fest, strandliv og ikke minst minner for livet. Vi tilbyr pakkereiser for vennegjengen, klassen eller skolen – som kombinerer fest, kultur og underholdning. Med våre guider tilgjengelige 24 timer i døgnet på stedet som ordner alt, kan du som reisende hos oss slappe av og nyte turen så mye som mulig.